Wuhan Gökkuşağı Koruyucu Ürünler Co Ltd.

En iyi kalite

En iyi fiyat

En iyi servis

Ev
Ürün:% s
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bizimle iletişime geçin
Teklif isteği
Ana sayfa Haberler

Çin ilk flushable ıslak spunlace nonwoven üretim hattı

Sertifika
Çin Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Sertifikalar
Çin Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd. Sertifikalar
Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Çin ilk flushable ıslak spunlace nonwoven üretim hattı
Çin ilk flushable ıslak spunlace nonwoven üretim hattı

Özet: raporlara göre, eğimli tel oluşumu, hidroentanglement ideal dezenfekte etkisine hidroentanglement sonra, ana ham madde ile odun hamuru ile dağınık dokunmamış üretim hatları spunlaced ıslak, akıllıca. Bu üretim hattı yeni değil, ürün enerji tasarrufu ve çevre koruma, projelendirme amaçlı yatırım 300000000 Yuan, gelecek yılın ağustos ayında kurulumun tamamlanmasını ve Eylül ayında işletmeye alınmayı planlıyor.

Bu günlerde, spunlacenonwoven ekipman imalat uzmanı ve Donghua Üniversitesi profesörü, Zhejiang ve nonwoven Co., Ltd. firmasının Xialv kasabasında, 8 tur müzakereye kadar teknik krizden geçerek, dünyanın mostadvanced ıslak eğrilmesinin ilkinin, flushable'ın akıllı olmasını sağladı. şirkette resmi olarak imzalanmış ve yerleşmiş hiçbir iplik üretim hattı yok. Bu projenin tanıtımı yerli dokuma olmayan malzemelerin endüstriyel teknoloji devrimini ve inovasyonunu teşvik edecek, tıbbi dokumasız kumaş malzemesinin bebiyo-bozunabilir hale getirilebilmesini, dokunmamış ürünlerin "tek kullanımlık" bir uygulama ve çevre korumasında devrim yaratan bir ürün haline getirmesini sağlayacaktır.

"Ve nonwoven" yurtiçi balçık endüstrileri önde gelen işletmeler için non-woven ürünleri anlayamaz doğal bozulma ev ve teknik sorunlar ve çevresel kısıtlamalar evde non-woven sanayi olmuştur. "Andnonwoven" sorumlu kişilere göre, son iki yılda, "ve nonwoven", Avrupa, Amerika, Japonya, Kore ve diğer yerlerde araştırma teknolojisi ve ekipmanı ve ürün piyasası durumuna defalarca tekrarladı, araştırmalar, ıslak nonwoven üretim teknolojisinin Avrupa olduğunu buldu 10'dan fazla şirket, dünyanın en son teknolojisini ortaklaşa geliştirdi, öncü bir önem, ürün dağınıklığı, çok geniş bir pazar bakış açısına sahipti, şirket, dünyanın en gelişmiş üretim hattının başlatılmasına karar verdi.

Raporlara göre, eğimli tel şekillendirmesinin birleştirilmesinden sonra, ideal çözülebilir bozulma etkisine hidro-akışkanlaştırma işleminden sonra dağınık dokuma olmayan üretim hatlarının odun hamuru ile hammadde olarak işlenmemiş malzemenin zekası. Bu üretim hattı yeni arazi, ürün enerji tasarrufu ve çevre koruma, toplam yatırım 300000000 Yuan, şirketin önümüzdeki yıl 800000000 yuan yıllık satışlarını artırabilirken, yıllık üretim 2400 ton ile ekipman montajı ve üretimini tamamlamayı planlıyor. .

Pub Zaman : 2017-02-24 11:37:54 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Wuhan Rainbow Protective Products Co., Ltd.

İlgili kişi: Mr. Thomas Tang

Tel: 86 13871337419

Faks: 86-27-87739382

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)